Destek : 0850 309 84 19

Dropshipping’de Başarılı Olmak İçin Ufak Pazarlama Taktikleri
  • Trend Akademi
  • Dropshipping

Dropshipping’de Başarılı Olmak İçin Ufak Pazarlama Taktikleri

Dropshipping’de Başarılı Olmak İçin Ufak Pazarlama Tüyoları


Dropshipping üzerinde başarılı olabilmek için gerçek bir çaba ve en önemlisi gerçek bir güç gerekiyor. Dropshipping işine girmek isteyen on binlerce insanın yarısı dropshipping işinin tabiri caiz ise yan gelip yatmak olduğunu düşünüyor olsa da biz gerçek Dropshipping’in tam bir performans işi olduğunu çok iyi biliyoruz. Eğer siz de dropshipping işinin performansa dayalı bir iş olduğunu düşünüyor ve bu konuda kendinizi geliştirmek istiyorsanız aşağıda yer alan ufak pazarlama tüyolarını kullanabilirsiniz. Bu sayede eğitim almadan önce, eğitim alarak ne kadar başarılı bir dropshipping işine sahip olabileceğinizi anlamış olursunuz.


Dropshipping İçin Pazarlama Tüyoları


Dropshipping için ufak pazarlama tüyoları çok güçlü olmasa da hayat kurtaran cinstedir. Özellikle yeni başlamış olan kişiler için uzun vadede bu pazarlama tüyoları sayesinde kolaylıkla müşteri kazanım ve müşteri elde tutma verileri yükseltilebilir. Hazırsanız başlayalım…


1 Müşteri Sadakat Programı Oluşturun


Eğer sürekli sipariş oluşturan ve mağazanızı çok seven bir müşteriniz varsa ona müşteri sadakat programı uygulayın. Bu program kapsamında ise kendisine hediye çekleri ya da hediye ürünler verebilirsiniz. Bu emin olun bir müşterinizin kalbini çalmak için en iyi seçenektir. Müşterinizin genellikle verdiği siparişlere bakarak en sevdiği ürün ve ürün gruplarını ortaya çıkarabilir ve ona o hediyeyi gönderebilirsiniz. Bu sayede dropshipping işiniz için başarılı bir adım atmış olursunuz.


2 Gereksiz Mail Göndermeyin


Sizin sitenize gönüllü bir şekilde üye olmuş ve özel bilgilerini vermiş bir müşterinize daha fazla satış yapabilmek adına gereksiz mail göndermeyin. Bu dışarıdan bakıldığı zaman iyi bir hamle gibi görünüyor olsa da müşteri açısından çok fazla can sıkıcı. Benim mail kutuma fazla ve gereksiz gelen her posta adresini spam işaretliyorum. Kimden geldiğinin nereden geldiğinin hiçbir önemi yok. 


3 Pop-Up’tan Uzak Durun


Pop-up, indirim kodlarını vermek ve duyuru yapmak için iyi bir seçenek. Gerçekten ilk karşılama esnasında direkt olarak müşterinizin suratına tokat çarpmak gibi bir seçenek. Mümkün olduğunca uzak durun ve masaüstü ya da mobil uygulamada ana ekran tertemiz, ürünler rahat ulaşılabilir ve ferah olsun.


4 Dropshipping Eğitimini Değerlendirin


Dropshipping, eğitimsiz yapılabilecek bir iş değildir. İnsanlar eğitim almadan, kendilerini geliştirmeden ve en ufak detaylara kadar öğrenmeden dropshipping işinin yapılabileceğini düşünüyorlar. Ama bu son derece yanlış ve uzak durulması gereken bir davranıştır. Eğitim görmeden Üniversite bitirmeye çalışmaya benzeyen bu durum için siz bilinçli tüketiciler ve bilinçli girişimciler bir eğitimin ne kadar önemli olabileceğini biliyor olmaları gerekiyor. Web sitemizdeki iletişim noktalarından bizleri arayarak kafanızdaki tüm soruları sorabilir, dropshipping eğitimi konusunda ilk adımı başlatabilirsiniz. 


Stoksuz E-Ticaret Eğitimi konularında daha teknik detaylara değinmek ve detaylı bilgi edinmek için hemen bizimle iletişime geçin.



Diğer blog yazılarımızı okumak için, https://trendakademi.com.tr/blog adresine tıklayabilirsiniz.



Sosyal Medya Hesaplarımız


Instagram - https://www.instagram.com/trend.akademi/

Twitter - https://twitter.com/trendakademi

Facebook Sayfa - https://www.facebook.com/trenddanismanlik

Facebook Grup - https://www.facebook.com/groups/trendakademi

YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCHKsZnoH6os5cZFT_-d1NAg

LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/trend-akademi%CC%87/

Telegram - https://t.me/trendakademi